Beneficis fiscals

La teva aportació econòmica a l’Associació Helia és molt més que diners. Amb la teva aportació estaràs donant suport a la lluita contra la violència masclista i per la llibertat i els drets de les dones.

Coneixes els teus avantatges fiscals?

Des 2019 la teva col·laboració amb la nostra associació gaudeix de beneficis fiscals recollits en la Ley 26/2014, per la qual les persones o empreses tenim el dret a deduir nostres donatius en la declaració de la renda o de societats.

i

Certificat fiscal

Durant el mes de març cada any, vam enviar a totes les persones sòcies i empreses solidàries que ens han enviat les seves dades personals un certificat de donació amb l’import total de les aportacions realitzades durant l’any fiscal anterior per incorporar-les a la declaració fiscal

Z
Primers 150€ anuals = 75% DE DESGRAVACIÓ
Z

Import restant >150€ = 30% DE DESGRAVACIÓ afegida sobre l’import que excedeixi els primers 150€

Z

Como EMPRESA podràs deduir l’impost de societats al 35% de l’aportació que hagis fet a Helia. En el cas que la teva contribució com a empresa hagi estat constant en els tres últims anys fiscals (amb un import major de 150€), podràs deduir l’impost de societats el 40% de l’aportació que hagis fet a l’associació.