Donatius i sòcies

Hèlia necessita la teva col·laboració. Acompanyem dones en situació de violència masclista. Ens hem d’ajudar entre nosaltres.

Desitgem que tota persona disposada aporti el seu granet de sorra. Hèlia és una entitat sense ànim de lucre que depèn de les vostres aportacions, personals i econòmiques, així com de projectes amb una part de finançament públic.

Tota ajuda suma!

El teu suport és per Hèlia un compromís que ens permet seguir lluitant pels drets de les dones i contra les violències masclistes, aquí i a tot el món. Gràcies a la teva col·laboració contribuiràs a que el granet de sorra sumi a aquest gran moviment per la transformació social i per la justícia de gènere, des de la prevenció i la sensibilització així com en l’atenció integral a dones. Hèlia, amb la teva aportació, enforteix i forma part de la lluita diària del feminisme, per l’alliberament de la meitat de la humanitat, que permetrà l’assoliment d’un món més just de cures, feliç i compenetrat amb la natura.   

A més, la teva aportació econòmica gaudirà de beneficis fiscals que et permetran deduir els donatius a la Declaració de la Renda o a l’Impost de Societats(més informació aquí).

Fes un donatiu

Fes-te sòcia

Impacte en xifres 2022

Dones ateses i acompanyades

Voluntàries de la xarxa Veïnes per Veïnes

Acompanyaments per part de les voluntàries