Donatius i sòcies

Hèlia necessita la teva col·laboració. Acompanyem dones en situació de violència masclista. Ens hem d’ajudar entre nosaltres.

Desitgem que tota persona disposada aporti el seu granet de sorra. Hèlia és una entitat sense ànim de lucre que depèn de les vostres aportacions, personals i econòmiques, així com de projectes amb una part de finançament públic.

Tota ajuda suma!

El teu suport és per Hèlia un compromís que ens permet seguir lluitant pels drets de les dones i contra les violències masclistes, aquí i a tot el món. Gràcies a la teva col·laboració contribuiràs a que el granet de sorra sumi a aquest gran moviment per la transformació social i per la justícia de gènere, des de la prevenció i la sensibilització així com en l’atenció integral a dones. Hèlia, amb la teva aportació, enforteix i forma part de la lluita diària del feminisme, per l’alliberament de la meitat de la humanitat, que permetrà l’assoliment d’un món més just de cures, feliç i compenetrat amb la natura.   

A més, la teva aportació econòmica gaudirà de beneficis fiscals que et permetran deduir els donatius a la Declaració de la Renda o a l’Impost de Societats(més informació aquí).

Fes un donatiu

Donatius

Selecciona mètode de pagament
Informació personal

Aportació mitjançant transferència bancària

Caixa Bank
ES89 2100 0989 8902 0011 6886

Un cop feta la transferència, si et plau, envia'ns el comprovant que et donarà el banc juntament amb les teves dades personals al correu-e: direccio@heliadones.org

Terms

Total del donatiu: 50.00€

Fes-te sòcia

Impacte en xifres

Voluntàries

Més de 200 dones ateses cada any

Dones ateses a Palestina

Participants en accions comunitàries a Palestina

Assistents a accions de sensibilització i incidència a Catalunya