INICI | PROJECTES

BCN Dona

2012 - Actualitat

L’objectiu d’aquest projecte és el de promoure que les dones tornin a gaudir i reforcin la xarxa social i de suport a través de l’oci i la Cultura.

Fomentem la participació de les dones al teixit comunitari a través d’espais lúdics al barri, amb la finalitat d’oferir un espai segur. Organitzem tallers que apleguen veïnes del barri i dones supervivents, fomentant un espai compartit de cohesió, solidaritat i fortalesa, al Casal de Barri Espai210. Aquests tallers clau a l’empoderament col·lectiu són: Ioga per a dones i adolescents; Fotografia; Autodefensa feminista i Teràpia Corporal Integrativa. 

També assolim la recuperació a través de les aliances de dones, promovent la seva participació a activitats i iniciatives culturals de la ciutat de Barcelona. Organitzem trobades lúdic-terapèutiques gaudint de teatres, concerts i museus. Aquestes activitats posen el focus en la reparació del dany des d’una vessant sociocomunitària i del suport mutu, a través de la Cultura i les arts. Aquesta oportunitat és possible gràcies a la col·laboració d’Apropacultura.

Amb el suport

        

Amb la col·laboració