INICI / PROJECTES

IV Congrés per l’erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris (2020)

A continuació podeu visualitzar les ponències a través dels següents vídeos:

Ha finalitzat el IV Congrés per l’erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris que organitzem des de l’Associació Hèlia, conjuntament amb SEPC Clínic, la Comissió de Violència Intrafamiliar i de Gènere de l’Hospital Clínic de Barcelona, el Centre d’Anàlisi i Programes Sanitaris (CAPS), Xarxa de Dones per la Salut, i gràcies a la col·laboració de Health Work Committees (Palestina), la Universitat de Barcelona i l’Institut de les Desigualtats i amb el suport de l’Ajuntament de Barcelona i l’Agència Catalana de Cooperació al Desenvolupament de la Generalitat de Catalunya.

El IV Congrés es va desenvolupar el 30 de novembre, 1, 2 i 3 de desembre de 2020, de 18h a 20h, en format online. Estava disponible en streaming en català, castellà i anglès. Us oferiem un programa carregat de ponències i intervencions de la mà de grans professionals amb les que oferiem una formació integral i de qualitat especialment dirigida a alumnat i professionals dels àmbits socials i sanitaris per a garantir intervencions efectives en pro dels drets de les dones. Els continguts del Congrés també anaven dirigits al públic general.

La participació era gratuïta i subvencionada.

També us animem a llegir l’entrevista publicada a Xarxanet.org respecte del IVCongresVM:

Entrevista aquí!

 

A continuació també podeu consultar i descarregar les publicacions amb el recull d’artícles de les ponències en català, castellà i anglès:

Amb la col·laboració

       

Amb el suport