INICI / PROJECTES

Protecció i salut integral per a la població d’Hebron H2 amb especial atenció a la interseccionalitat entre diversitat funcional i violència de gènere

Període: 01/02/2020 – 31/01/2022 (24 mesos)

L’objectiu del Programa és enfortir la protecció integral de la població palestina més vulnerabilitzada d’Hebron H2 fent especial atenció a la interseccionalitat entre diversitat funcional i violència de gènere. Concretament, el Programa se centra en la millora de la protecció i la salut física i psicosocial de les persones amb capacitats diferents i de les dones, nenes i nens d’H2 en situació de vulnerabilitat. El rol d’Hèlia al Programa és el d’entitat agrupada.  

El Programa s’implementa a Palestina i a Catalunya. A Palestina, MPDL i HWC treballen en la provisió de serveis mèdics, psicosocials i legals; la sensibilització comunitària; i l’enfortiment de les capacitats de les titulars de responsabilitats i d’obligacions per respondre de manera efectiva a les discriminacions per raons de diversitat funcional i de gènere. A Catalunya, Hèlia desenvolupa accions de sensibilització dirigides a la ciutadania en general, i accions d’incidència dirigides a les administracions i institucions catalanes centrades en combatre la violència de gènere des de l’àmbit de la salut i la defensa dels drets del poble palestí. 

Amb la col·laboració

                 

Amb el suport