INICI | PROJECTES

VII Congrés per l’erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris

Us convidem a participar al VII Congrés per l’erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris que celebrem del 16 al 18 d’octubre de 16 h a 20 h. Enguany parlarem de  la Dimensió institucional de les violències masclistes amb la participació d’expertes feministes de diferents àmbits. Un espai de reflexió i pensament crític on volem construir plegades propostes de denúncia i visibilització de les violències institucionals que pateixen les dones en processos de violències masclistes, per tal d’avançar cap a una mirada més feminista i compromesa amb la defensa dels drets fonamentals.

El Congrés neix inspirat en la pràctica de les companyes palestines de la Health Work Committees (HWC) i està coorganitzat per: AADAS, CAPS, COIB, Comissió d’Igualtat FMiCS UB, Comissió de Violència Masclista i Salut de l’Hospital Clínic de Barcelona, Creación Positiva, Dones No Estàndards, Equip EMMA, Fundació Àmbit Prevenció-Àmbit Dona, Associació Drets Sexuals i Reproductius, Mujeres Pa’lante, MUET, SEPC Clínic i Unitat d’Igualtat UPF.

Col·laboren: Universitat de Barcelona,  Hospital Clínic de Barcelona i Health Work Committees. Amb el suport de l’Agencia Catalana de Cooperació, el Ministerio de Igualdad i l’Ajuntament de Barcelona
Organitza: Hèlia