INICI | PROJECTES

VII Congrés per l’erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris

El VII Congrés per l’erradicació de les violències masclistes des dels serveis socials i sanitaris es va celebrar els dies 16 al 18 d’octubre de 16 h a 20 h. Es va parlar de  la Dimensió institucional de les violències masclistes i vam comptar amb la participació d’expertes feministes de diferents àmbits. Un espai de reflexió i pensament crític per construir plegades propostes de denúncia i visibilització de les violències institucionals que pateixen les dones en processos de violències masclistes, per tal d’avançar cap a una mirada més feminista i compromesa amb la defensa dels drets fonamentals.

El Congrés neix inspirat en la pràctica de les companyes palestines de la Health Work Committees (HWC) i va estar coorganitzat per: AADAS, CAPS, COIB, Comissió d’Igualtat FMiCS UB, Comissió de Violència Masclista i Salut de l’Hospital Clínic de Barcelona, Creación Positiva, Dones No Estàndards, Equip EMMA, Fundació Àmbit Prevenció-Àmbit Dona, Associació Drets Sexuals i Reproductius, Mujeres Pa’lante, MUET, SEPC Clínic i Unitat d’Igualtat UPF.

 

Col·laboren: Universitat de Barcelona,  Hospital Clínic de Barcelona i Health Work Committees. Amb el suport de l’Agència Catalana de Cooperació, el Ministerio de Igualdad i l’Ajuntament de Barcelona

Organitza: Hèlia

A continuació podeu veure els vídeos del VII Congrés