Voluntariat

Hèlia necessita la teva col·laboració. Acompanyem dones en situació de violència masclista. Ens hem d’ajudar entre nosaltres.

Desitgem que tota persona disposada aporti el seu granet de sorra. Hèlia és una entitat sense ànim de lucre que depèn de les vostres aportacions, personals i econòmiques, així com de projectes amb una part de finançament públic.

Tota ajuda suma!

Des de l’associació Hèlia, vam crear i consolidar una xarxa de dones voluntàries disposades a brindar suport a dones que viuen situacions o processos de violència, per eliminar aquest fenomen de la nostra societat, i declarar els nostres barris, ciutats i territoris, lliures de violència masclista. 

Pots formar part dels grups de voluntàries que realitzen acompanyaments a dones en procés de recuperació de la violència masclista dins del projecte Veïnes x Veïnes

També hi ha altres formes de participar de manera voluntària a l’entitat aportant el saber de cadascuna, com perfils tècnics en l’àmbit de la dinamització de tallers (co)educatius, del disseny gràfic, de l’administració, … També pots ajudar-nos moltíssim seguint-nos a les xarxes socials i difonent els nostres actes. 

Si vols contribuir a construir una societat més igualitària, fer efectius els drets de les dones, per això volem eradicar les violències patriarcals, contacta’ns!